Reviews from Treasure X-press Almere

Recent reviews

5.0
Patrick
Yesterday

In plaats van de bestelde Saté Ajam een andere vleessoort die bovendien veel te ver doorbakken was en dus taai als weet niet wat. Heel jammer…..

Robert
Yesterday

Bezorger graag naam Treasure X vermelden bij het aanbellen / bezorging. Deze bezorger deed dit niet. Eten was weer heerlijk en op tijd bezorgd.

Annekevanwelie@live.nl
Yesterday

Vaak gevraagd om de saus aoart en niet te hard gebakken vlees bami en nasi goed vlees babi erg donker van kleur en niet lekker jamner dit is de zoveelste x dat het gebeurd ik vindt het jammer maar bestel niet meer bij treasure sorry.voir een bestelling van 45euro verwacht ik goed vlees en geen oud gebakken babi

Nick
28 November 2022

Zoals altijd was alles weer heerlijk.

René
27 November 2022

Helaas was wederom (ondanks mijn geplaatste opmerking bij de bestelling) de beef in bonensaus een groenten in bonensaus.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
25 November 2022

Pang gang besteld zonder atjar maar zat er toch in en vlees veel te hard gebakken (taai) jammer en niet voor het eerst

Jos
24 November 2022

Lekker goed eten

R.spek
24 November 2022
Yvonnr
23 November 2022

Heerlijk eten.. zoals altijd!

Makas
22 November 2022
Arjan
21 November 2022

Eten was prima alleen de kipfilet in ketjap viel erg tegen. Heel veel champignons en maar een paar stukjes kip. hopelijk volgende keer beter

Huub
21 November 2022

Kwaliteit wordt minder, smaak nunder en erg dikke saus bij babi pangang. Hele maaltijd was niet erg warm meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Els koordes
21 November 2022

Altijd perfect en lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin Duijvelshoff
20 November 2022

Wel lang gewacht, maar dat was het waard! Het was heerlijk! Goed warm, krokant wat krokant moest zijn en voor het eerst was alles helemaal op! Een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Krowiors
19 November 2022

Bezorging pas na 2 uur vanaf bestellen. Tjap toy kip geen smaak

Cam
18 November 2022

Altijd lekker!!!!

Rene
18 November 2022

Het eten is altijd van zeer goede kwaliteit. Erg lekker en goede porties. De bezorging neemt wat tijd in beslag, maar daar houden wij gewoon rekening mee. Een echte aanrader!

Wilco
17 November 2022

Gewoon (altijd) goed! Goede kwaliteit, warm bezorgd, prima!

Hatifah
16 November 2022

Heerlijk

Diane
14 November 2022

Altijd goed

Ruud
14 November 2022

5 sterren: zeer goede kwaliteit eten. Het afleveren was deze keer wat laat: 20 minuten later dan beloofd, maar in de meeste gevallen wel netjes op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Manon
12 November 2022

Zoals altijd heerlijk! Malse biefstuk en sate! De paksoi nog lekker knapperig. Maar de drooggebakken garnalen zijn echt mijn favoriet.

Klössinger, F.A.
11 November 2022

Prima eten!

Marcel
11 November 2022

Altijd lekker, vers en goed verzorgd. Wat ik ook bestel.

L. Veen
10 November 2022

Nasi was niet warm. Dumsim wel lekker en heet genoeg

Robert
9 November 2022

Heerlijke Babi Pangang en Foe Yong Hai besteld. Op tijd bezorgd. Lekker gegeten.

Romano
7 November 2022

Letterlijk 2 uur gewacht op mijn bestelling. Is gewoon een NO GO !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

T. van Hoogen
6 November 2022

Geleverd zoals afgesproken, het eten was prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rene
6 November 2022

Normaal haal ik de bestelling altijd op, maar vandaag een keer laten bezorgen. Na ruim 1 uur gebeld waar de bestelling bleef waarop het antwoord was dat deze op dat moment bereid werd en direct daarna bezorgd zou worden. Vervolgens heeeft nog bijna een uur geduurd. Al met al heeft het dus bijna 2 uur geduurd voor de bestelling bezorgd werd. Ik ga het voortaan wel weer zelf halen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
6 November 2022

1 uur en drie kwartier gewacht op het eten. Gerechten waren lauw bij bezorgen. De smaak was verder goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
6 November 2022

Goed lekker eten. En bezorging top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike
6 November 2022

Zoals altijd was het eten weer geweldig. Precies op tijd was mijn bestelling klaar. Altijd vriendelijk personeel. Gewoon top !

Natalia
3 November 2022
Geert
3 November 2022

Heerlijk en stond klaar voor afhalen.

Ab
2 November 2022

Gewoon lekker!

Robert
2 November 2022

Heerlijk eten, op temperatuur en op tijd bezorgd.

Lemke
1 November 2022

De kip maleisie was op sommige stukken alleen krokant. Verder was de rest van het eten weer goed op smaak.

Sandra
1 November 2022

1e x dat we hier hebben besteld. Zeer aangenaam verrast. Heerlijk gegeten. Enige minpuntje was dat de bezorging 25min later was dan verwacht. Wel een vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Annemiek
29 October 2022

Heerlijk eten. Precies op de afgesproken tijd bezorgd. Aanrader!

A.
26 October 2022

Op de afgesproken afhaaltijd atond alles klaar, heerlijk en goed warm eten!

Diane
23 October 2022
Olga
20 October 2022
Ton van der Loon
20 October 2022

Als vanouds heeeeeerlijk..👍👍👍

Jane
19 October 2022

Het was heerlijk! Alleen duurde het iets langer dan 5 kwartier voor het bezorgd werd.

Bakhuys
17 October 2022

Lekker

Nadine
15 October 2022

Super snel geleverd en dat voor een vrijdag avond. Het eten was weer heerlijk.

Jan bouwma
14 October 2022

Weer goed als vanouds. Helaas staan de punten niet meer op de bon.

Ronald verbeek
14 October 2022

het eten smaakte lekker vers was echt lekker van smaak duurde 60 minuten voordat de bezorger kwam ,maar mss druk bezorger was netjes en wenste ons smakelijk eten

Diny van Halen
14 October 2022

Eten was erg goed en goed warm. Op tijd bezorgd Dus zeer tevreden

Jo
13 October 2022
A.Bouthoorn
13 October 2022

Was heerlijk maar bezorging duurde meer dan een uur

Schumacher
13 October 2022

Altijd heerlijk en supervers

Mz
11 October 2022

0,50 bij bezorging betalen omdat saus apart was. Diep treurig. Niet alle gerechten waren bezorgd. Moest lang wachten voor nabewerking.

Richard
9 October 2022

Duurde erg lang voor wij ons eten kregen. 5 kwartier is toch wel erg lang. Hier door was het eten niet echt warm meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Yvonne
8 October 2022

Eten was ontzettend lekker en hebben er van genoten!

Rene
8 October 2022

Bestel hier regelmatig en het is altijd genieten.

Wilco
7 October 2022

Heerlijk, bezorging correct, altijd goed.

Pauline Brouwer
6 October 2022
René Le Blanc
5 October 2022
Robert
3 October 2022

Babi Pangang heerlijk. Knapperig buitenkantje en mals van binnen. Lekkere loempia's en op tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

E.
3 October 2022

Eten was niet echt warm. Vooral oliesmaak aan gefrituurde gerechten

Yas
1 October 2022
Gail
1 October 2022

Eten viel heel erg tegen, vlees was heel taai en smaak niet zoals wij hadden verwacht.

Andre
1 October 2022

Perfect

Michaël
1 October 2022

De Babi Pangang was kneiter hard, niet doorheen te komen. Zowel de traditionele als die met Saté saus waren net houtblokken. Dit is niet de kwaliteit die ik gewend ben van Treasure X-press en zeker geen € 35 waard.

Tobi
28 September 2022

Het was weer heerlijk en snelle bezorging, prima.

Richard
27 September 2022

Het is dat ik zelf niet zo makkelijk weg kon om het op te halen, maar de bezorging was 10 minuten later dan ik aangegeven had, het eten was lauw, niet wat ik gewent ben van treasure

Gabi
27 September 2022

Lekkere rijsttafel besteld voor 2, veelste veel, maar erg lekker en hier bestel ik vaak, erg lekker

Cor
24 September 2022

Een 7 is op z’n plaats maar dat bestaat niet. Redelijke kwaliteit, redelijke prijs, dus eigenlijk prima

PA
24 September 2022

De buitenkant van de Ajam Maleisië vonden wij té hard/droog en de saus erbijbwas een beetje plakkerig. De rest van het eten was goed en lekker. Jammer dat jullie geen grote loempia's hebben ;-)

Paul Frijters
23 September 2022

Was lekker eten.. en een hele fijne service. Ben erg blij en wordt zeker vaste klant 👌🙏

Renato
23 September 2022
Rob
21 September 2022

Weer heerlijk gegeten en het werd lekker snel bezorgd en was nog goed warm.

Cor Pouwen
19 September 2022

op afgesproken tijd geleverd, warm en goede smaak

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

cz
18 September 2022

onjuiste producten geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sander
17 September 2022

Normaal gesproken niks te klagen, maar gisteren was de babi pangang lauw en de saté Maleisië zat vol met vet randjes Zonde volgende keer ergens anders bestellen

Robert
16 September 2022

Het was weer heerlijk en op tijd bezorgd.

Gabi
16 September 2022

ZEER lekker en vers, zoveel eten dat ik morgen weer dot kan eten

Patricia
15 September 2022

Het was heerlijk tot volgende keer

Ronald lammers
14 September 2022
Mirjam
14 September 2022
M
4 September 2022
Jamie
3 September 2022

Bestelling was stipt op tijd, eten was heerlijk en warm. Kortom top zoals altijd.

Cato Kool
3 September 2022

Heerlijke gerechten, eten goed warm

Schumacher
1 September 2022

Heerlijk gegeten

Robert
1 September 2022

Heerlijk gegeten, tomatensoep, lekkere loempia's en babi pangang. Goed op temperatuur en op tijd bezorgd.

E koordes
1 September 2022

Heerlijk gegeten Fijne bediening

Marjorie Helmig
31 August 2022

Snel bezorgd en lekker gegeten.

van Dijk
30 August 2022

Altijd lekker. Wat ik ook bestel

Hannie
30 August 2022

Het eten was super zoals gewoonlijk en ondanks dat het zo zondag was en in de spits toch binnen 1 uur bezorgd. Graag tot de volgende ronde🤗😋😋

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A.regterink
28 August 2022

alles was gauw binnen na een telefoontje en was prima in orde smaakvol voldoende .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gonnie Castricum
28 August 2022

Was heerlijk. Bestelling keurig op tijd. Niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chantal
28 August 2022

Goed zoals altijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
28 August 2022

Zoals gewend van Treasure top maaltijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van der kogel
27 August 2022

Snel bezorgt, goed verpakt, warm en lekker gegeten.

Vena
25 August 2022

Voor het eerst bij jullie online bestellen en laten bezorgen. Meestal ga ik het zelf ophalen. Het eten is heel lekker en optijd bezorgd...ging het uitstekend. Alleen één vraag?...het gaat niet over het bedrag, want het is niet veel € 0.25 , maar waarom moet ik dat bedrag erbij doen omdat ik het eten via iDEAL betaal?...dit heb ik nog nooit meegemaakt.

Joram
24 August 2022

Wij bestellen hier al jaren lang, is gewoon altijd goed, lekker, en altijd op afgesproken tijd bezorgd. Door personeel tekort, denk ik, 1 keer afgehaald, maar vandaag weer netjes bezorgd, dus zeer tevreden wéér

Annette
23 August 2022

Bestelde gerechten weer heerlijk! Bezorgtijd ok.

Diane
22 August 2022

Altijd goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M
21 August 2022
MHU
20 August 2022

Zeer tevreden exact op tijd bezorgd..

Danny
20 August 2022

Onwijs lekker eten, en snelle bezorging!

Mario
19 August 2022
René W
18 August 2022

Weer heerlijk gegeten.

JUDITH
17 August 2022

Eindelijk weer eens op tijd geleverd. Ga zo door!

rob
17 August 2022
Robert
17 August 2022

Heerlijke Babi Pangang. Vlees was goed mals met een lekker krokant korstje. De loempia's waren zeer smakelijk. Keurig op tijd bezorgd.

sylvia wijngaard
16 August 2022

Beter lezen wat er bij de opmerking staat. Verder eten is geweldig!!!

Vincent
14 August 2022

Eerste keer besteld. Was perfect op afgesproken tijd. Eten was echt lekker.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Johan
14 August 2022

De Babi Pangang is echt super, daarom bestellen we die bij Treasure. Echt een aanrader!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Eric
14 August 2022

Eten op exacte tijd kunnen ophalen, en het was weer heerlijk, ook super makkelijk zo via de app bestellen

WILCO
14 August 2022

Altijd goed en correct bezorgd. Bestel er regelmatig.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Leo
11 August 2022

Heerlijk gegeten

gabi
10 August 2022

Bestel hier vaker ,Gewokte bief met groente en gekaramelliseerde walnoten. echt super lekker echt een aanrader en ook erg veel.

Harry
10 August 2022

Was weer top !

Snel
8 August 2022
Jan
7 August 2022
Jane Tjon
6 August 2022

Het eten was overheerlijk zoals altijd en de service was heel goed. Het eten was supersnel bezorgd.

Lundin
3 August 2022

Eten was weer zoals verwacht lekker👍👌alleen in de Siu Mai waren haren mee gebakken dat was wel een min puntje. Dus aandacht punt voor jullie

Johan
29 July 2022

Het was weer top, prima op tijd en de Babi Pangang is echt heerlijk krokant gebakken.

H.J. Hiemstra
29 July 2022

Vriendelijke bezorger. Helaas door drukte duurde het vrij lang het zou mooi zijn als je dan tussendoor wat hoort. Ayam Pangang was hard en taai dat was erg jammer. Bij de Bami goreng saté zou wat meer saus mogen.

Natasja
28 July 2022
Petra
27 July 2022

Heerlijk gegeten en dank voor de soep en kroepoek

De ridder
24 July 2022

Heerlijk gegeten toppie weer

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jane
24 July 2022

Vandaag was het snel bezorgd. Het zal wel komen door de vakantie en het vroege tijdstip. Aardige bezorger.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Soph
24 July 2022
Hanne
24 July 2022

Warm eten op tijd

M
23 July 2022
Peter
22 July 2022

Heerlijk👍

Robert
22 July 2022

Weer heerlijk gegeten, Treasure for 1. Lekkere loempia's. Alles bezorgd keurig op tijd en goed op temperatuur.

Mo
18 July 2022

Heerlijk

Suzanne
17 July 2022

Erg lekker!

Marc
16 July 2022

Ik heb werkelijk nog nooit zo'n hoeveelheid smakeloos eten gehad als wat we nu kregen. Het leek of de kruiden en het zout extra besteld hadden moeten worden. Kippensoep: smakeloos. Babipangang: bijna geen saus, nagenoeg geen smaak. Kip foe yong hai: bijna geen saus, geen smaak, 4 stokjes sate ayam: waar was de satesaus? Ik dacht dat het aan mij lag dus hield mn mond tot mn vrouw zei dat ze het niet te eten vond zo smakeloos. Dit gaan we dus niet meer doen. Weggegooid geld.

Diane
15 July 2022

Altijd lekker en altijd op tijd

Robert
14 July 2022

Heerlijke Chinese loempia's en babi pangang besteld. Keurig op tijd bezorgd. Lekker vlees, niet droog.

Rob werker
11 July 2022

Heerlijk eten En bezorging was optijd en heel vriendelijke bezorger

R.spek
10 July 2022
Chris Zuurhout
10 July 2022

Garnalen in 1 bakje gegooid en saus erover heen, sausbakje (1 in plaats van 2) niet goed dicht, dus troep in huis!! Wantansoep mag zo niet heten, geen chinese groente, maar goedkope kool en de slechtste wantanballetjes die ik ooit gegeten heb.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Cora
10 July 2022

Zeer goede maaltijden , smaakt heerlijk. Als je vraagt om extra paprika, dan zit het er ook bij. Weer heerlijk gegeten. Wel jammer dat het lang duurt voor dat je de bestelling geleverd krijgt. Klein verbeter puntje .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gerard
10 July 2022

Iedere keer weer superlekkere maaltijden bij Treasure Express!

Koomen
9 July 2022

De foe-yong hai was erg zout en de koe loe kay erg droog.

Manda
8 July 2022

Heerlijk eten en altijd op tijd gebracht

huub langereis
8 July 2022

Aanrijd korter maken

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Gab
8 July 2022

We hebben heerlijk gegeten goed kwaliteit en gekregen wat we besteld hadden. Alleen vond ik de kroepoek karig voor de prijs die je ervoor betaald. En de bezorging was 10 min later dan gepland

Ilse
6 July 2022

Zoals altijd op tijd, lekker warm en het was weer heerlijk

George de Jong
5 July 2022

Lekker eten

V.Goodall-Wilmshurst
4 July 2022

Jammer dat er waren geen groen groeten in het chop tjoi ,en geen kruiden.. Zonder.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fam Buijs
3 July 2022

Het smaakte weer top!

Wouter
2 July 2022
J. Broer
2 July 2022

De Aziatische gerechten moeten niet naar Nederlandse smaak aangepast worden. De kip in zwarte bonensaus komt wel heel mild en weinig gekruid over.

van DIjk
1 July 2022

Altijd goed. Altijd heel goed

Buurman
30 June 2022
Leon ros
29 June 2022

Eten vind ik altijd erg lekker als ik daar bestel. En bijna altijd bezorgen ze vrij snel. Niet te duur. Eten is genoeg. Ook een keer vroeger besteld en eten om 18:00 bezorgen en waren mooi op tijd. Ik bestel hier vaker 👍🏻

Robert
29 June 2022

Eten was weer heerlijk. Goed op temperatuur en op tijd bezorgd.

Leo
29 June 2022

Was weer heerlijk!!

Elke
29 June 2022

Was weer heerlijk en niet lang hoeven wachten!

Hilten
28 June 2022
Brigitte
28 June 2022

Smaakvol als altijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dordregter
27 June 2022
Els koordes
27 June 2022

Heerlijk eten en optijd bezorgd 👍👍

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Judith Onnekink
26 June 2022

Het gebeurt te vaak dat de bezorger het adres niet kan vinden terwijl het zo makkelijk is. Gisteren stond hij bij het verkeerde adres en belde mij op dat hij voor de deur stond maar er niet opengedaan werd. Tja dan moet je naar het goede adres komen Maldivenweg 23 de flat die op het schoolplein staat van de Archipel. Dus uiteindelijk kwam hij naar het juiste adres.

Rob
26 June 2022

Zoals altijd weer erg lekker en lekker snel bezorgd. Iedereen, bij het aannemen van de bestelling en de bezorging is even vriendelijk.

Stanferd
25 June 2022

Het eten is altijd goed. De bezorgservice is top.

Jolanda Wijting
22 June 2022

Het eten was prima heb wel wat lang moeten wachten op bezorging maar verder heerlijk gegeten zeker voldoende eten voor twee personen

remko evenboer
20 June 2022

De bestelling moest er om 19.00 uur zijn alleen kwam deze pas om 19.20 uur. Het was dat ik zelf gebeld had om 19.00 uur anders had ik niks gehoord. Ik zou bij vertraging de klanten bellen en informeren dan krijg je meer begrip.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Elst
20 June 2022

Had 2 nasi en 2 bami besteld Kreeg 3 nasi en 1 bami Moest snel in supermarkt bami bijkopen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion
20 June 2022

Door de grote vaderdagdrukte kwam de bestelling ruim een half uur later (was wel te begrijpen) en was ook iets minder warm . Desalniettemin hebben we weer heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Vergeer
20 June 2022

Het vlees van de babi pangang en van de ajam Maleisië was te hard doorgebakken waardoor het taai was.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dordregter
20 June 2022
Peter
19 June 2022

Zo als gewoonlijk top

Yvonne
18 June 2022

De kip Kerry had iets pittiger gemogen, maar overal was het heerlijk

Robert
16 June 2022

De babi pangang was heerlijk. Ook de mini loempia smaakten lekker. Op tijd geleverd. Prima.

Linda
13 June 2022

Altijd goed eten en nette service

Rafael
13 June 2022
willem
12 June 2022

nog hartelijk bedankt voor extra maaltijd die verleden keer was fout gegaan , top

Wim
11 June 2022

Met afstand de beste horeca van Almere.

Jo
10 June 2022

Prima eten. Prijs/kwaliteit oké. Bezorging is altijd heel stipt. Ik bestel wel ruim van te voren en vraag een bezorgtijd en dat gaat altijd goed.

Ton van der Loon
9 June 2022

Wederom heerlijk en snel de beste chinese afhaal....uit Almere.

Don Kooij
9 June 2022

Heerlijk eten weer, de bestelling was een half uur te laat, maar bleek een nieuwe bezorger te zijn, dus duurde wat langer, maar geen probleem verder.

Patrick
8 June 2022

Meer dan anderhalf uur wachten op bezorging vind ik echt te lang….

Richard
8 June 2022

Was weer top!!!!!

Len
7 June 2022

Bezorging op tijd Eten prima Prijs is prima Bezorgkosten ok 25 cent ideal is storend

A.regterink
6 June 2022

Alles zag er verzorgd uit en het smaakte prefect.top

Mario
6 June 2022

Erg lange wachttijd Bij bezorging wel excuses voor de wachttijd en extra gebakken banaan Goed opgelost

Gelder van Peter
4 June 2022

Top bedrijf

Robert
2 June 2022

Heerlijk eten. Goed op temperatuur en op tijd geleverd.

Will
31 May 2022

Goed eten

Wilc0
30 May 2022

Bestel er altijd! En altijd prima! Bezorging op tijd, maaltijd warm, top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mister h
30 May 2022

Het was heerlijk eten!! makkelijk met bestellen😁 aanradertje voor iedereen.

Mevr Kuiper
28 May 2022

Voor de opgegeven tijd geleverd ..Snel en heel smakelijk

Monica Franken
27 May 2022

super lekker . goede kwaliteit

Leo
27 May 2022

Was heerlijk!!!

Ed
27 May 2022

Was de 1e maar zeker niet de laatste keer! Uitstekende kwaliteit ruime porties! Een aanrader...

John
26 May 2022

In 1 woord: Heerlijk

Rene
26 May 2022

Inmiddels onze vaste adres en de kwaliteit is altijd geweldig.

Romina
26 May 2022

Goede porties maar ik vond de kip tjaptjoi beetje droog. Het had geen authentieke smaak.. de nasi vond ik ook heel droog

Robert
25 May 2022

Lekkere babi pangang en op tijd geleverd.

Irene
24 May 2022

We hebben 1 uur en 20 minuten moeten wachten op onze bestelling…

Diane
23 May 2022

Altijd goed kwaliteit en op tijd afgeleverd

Jeannet
23 May 2022

Het was heerlijk en keurig op tijd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud Reynaert
23 May 2022

Zeer duidelijke website waardoor het bestellen snel en makkelijk gaat. De kwaliteit is zeer goed. Prijzen zijn redelijk, niet goedkoop maar ook niet duur. het eten heeft een goede smaak. Wij hadden 3 gerechten besteld en binnen een half uur werd het thuis bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

johan
22 May 2022
R.spek
22 May 2022

Top lekker en vlot geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Thomas Hartman
22 May 2022

Bestelling was wat aan de koude kant.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anoniem
22 May 2022

Altijd snelle levering en heerlijke maaltijden!

SdeHaan
20 May 2022

Heerlijk eten!

Jan Bouwma
20 May 2022

Ruim van tevoren besteld maar wel ruim te laat bezorgd

Mw. D. Brands
20 May 2022

Bezorger/ster altijd vriendelijk en Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Treasure X-press blijft mijn NR. 1.👌

Stroosnijder
20 May 2022

het was allemaal lekker en heet en zeker genoeg. wij vinden wel 2.50 bezorgkosten voor de afstand die wij bij jullie vandaag zitten wel een dingetje zeker als we voor 40 euro bestellen. zou een overweging zijn iets anders eens te proberen

C . Lammers
19 May 2022

Alles top

Neal
18 May 2022

Het was helemaal top!!! Erg lekker gegeten.

F. Vroom
18 May 2022
Laura
15 May 2022

Op afgesproken tijd bezorgd . Kwaliteit is prima .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Xander
15 May 2022

Het was niet zo lekker als anders. Zal wel een off-day zijn geweest van de kok of van onze smaakpapillen. Volgende keer beter!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K. Bochoven
13 May 2022

Prima eten en meestal op tijd

Andre
12 May 2022
Nienke
11 May 2022
Lex
10 May 2022

Vriendelijk personeel en lekker gegeten.

George de Jong
8 May 2022

Het eten was lekker zonder de kroepoek die ik had besteld maar niet (Dus besteld 2 x kroepoek ) geleverd. Vandaar 1 ster bezorging

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Katie-Mai
8 May 2022

Delicious food

Eileen
7 May 2022

Super snel geleverd. En smaakte weer heerlijk.. Top!

Robert
2 May 2022

Babi pangang was weer heerlijk. Bezorging op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P
1 May 2022

Netjes optijd en heerlijk gegeten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dempsey
1 May 2022

Altijd 100% qualiteid/quantiteit is het waard! Favoriete restaurant om te bestellen, veel van het menu al een keer gegeten alles is echt lekker en zal hier blijven bestellen!

Rafał
1 May 2022
Els koordes
1 May 2022

Alleen maar positief

Mandy
30 April 2022

Voor ons echt de beste! Kwaliteit, variatie en áltijd gevulde bakken!

Iwan
28 April 2022

De bestelde dim-sum waren helaas meer deeg dan smaak en de kip (Kong po kai) en beef (Szechuan ngao) gerechten waren in dezelfde saus gemaakt, ondanks de verschillende namen en beschrijving op de website. We hebben een blinde smaaktest gedaan, en konden geen onderscheid maken. Daarbij was de 'pit' in beide gerechten ver te zoeken en de kip was smaakloos. De Heung so ap (eend en flensjes) was daarentegen wel goed van smaak en dat heeft me ervan weerhouden om slechts 1 ster te geven. Helaas een slechte ervaring dit keer. In het verleden was het eten erg goed, smaakvol en pittig.

M
27 April 2022

Het eten werd goed warm bezorgd en is goed, bezorgen zo snel mogelijk was iets meer als een uur en jammer dat ze geen grote loempia’s hebben.

George
25 April 2022

Lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marina
24 April 2022

Dank u wel! Wat een heerlijk diner!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anneke
24 April 2022

Bezorging prima,nasi en bami goed en moksie,de babi was minder erg droog en hard gebakken,was niet te eten,zag er ook heel donker bruin uit,ben ik niet gewend van jullie

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janny
24 April 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en de bezorging was snel dus kortom echt top👌👌👌👌

Rene
23 April 2022

Inmiddels ben ik wel een vaste klant geworden. Het eten is altijd van goede kwaliteit en erg lekker. Bezorging duurt wat langer maar daar houden wij gewoon rekening mee.

Robert
21 April 2022

Treasure for 1 genomen. Op tijd bezorgd en het eten was goed warm. Perfect.

Sanja
19 April 2022
Marjolein Lindenboom
18 April 2022

Het was een druk..1e Paasdag..Bezorging duurde wel langer dan normaal . De Babi Pangang was minder lekker dan ik gewend ben! De saus was niet vloeibaar maar geleiachtig.....raar ...

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jasper
14 April 2022

Zeker op tijd en heerlijk eten weer!

Ploeger
11 April 2022

Helaas kwam de bestelling dit keer 20 min te laat. Normaal geen problemen mee. De Kip in de malaise kip was erg hard sommige stukken waren Zelfs niet te eten. Jammer normaal geen problemen mee.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Erik
9 April 2022

Kwaliteit en kwantiteit verschilt jammer genoeg per keer. Aardig personeel en goed bereikbaar.

Joke
7 April 2022

Snelle bezorging, eten heerlijk, beter dan de vorige keer.

WIM Aspers
7 April 2022

Mijn gasten waren zeer tevreden. De bezorging was keurig op tijd.

Chantal
7 April 2022

Lekker en snel bezorgd. Altijd goed.

H.c
5 April 2022

Eerste keer besteld en het was lekker en genoeg..bezorging ook op tijd ..toppie

Rene
3 April 2022

Prijs en kwaliteit is top .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Robert
1 April 2022

Ruim op tijd bezorgd. Babi pangang vlees iets te droog. Mag wel iets malser.

Rolf Tijhuis
28 March 2022

Eerder dan gezegd dus helemaal top. Heel lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rob
28 March 2022

Heerlijke rijsttafel Prima levering

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard
27 March 2022
Hanne
24 March 2022
Gerda Bakker
24 March 2022

Was erg lekker en mooi optijd

Rafał
23 March 2022
Jane
21 March 2022

Het eten was van slechte kwaliteit. Massa productie. De kippensoep was zuur en dik, niet te eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

.
20 March 2022

.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Wel
20 March 2022

Heerlijk gegeten, bami met gewoon prei en niet zoals de meeste doen met alleen wortel. Bezorging precies op de gevraagde tijd, tot de volgende keer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Koordes
19 March 2022

Alles even goed zoals altijd

Robert
18 March 2022

Babi pangang was dit keer erg droog. Niet zo lekker. Bezorging perfect op tijd.

Leo
17 March 2022

Normaal geven wij 5 sterren, maar nu 4 omdat de ketjap kan erg flauw van smaak was deze keer. Kan gebeuren, maar was wel jammer. De rest van de bestelling was super lekker :-)

Gelinde
16 March 2022

Heerlijk eten, grote porties, snelle bezorging

M.t
15 March 2022

Lekker, en optijd.

Jos
15 March 2022

Zo als altijd mooi optijd en goed eten

H.
15 March 2022

Iets teveel snelheid vandaag, de soep was waterig en lauw. Normaal is de kwaliteit prima, hopelijk de volgende keer weer als vanouds.

Udo
14 March 2022

Prima verzorgd, smaakt prima. Netjes op tijd gebracht. Dikke 9 hoor.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

René
12 March 2022

alles was op tijd klaar. Meteen na betaling iDeal bevestiging.Afgehaald.

Gijs van den Born
11 March 2022
Harry
10 March 2022

Gewoon top zoals gewoonlijk

Bloem
10 March 2022

Het eten was weer super lekker zoals altijd

Rafaël
9 March 2022
M.Lindenboom
6 March 2022

Was weer heerlijk! Zeer snelle bezorging, zelfs op zondag.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De ridder
6 March 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd het was weer helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ans holwerda
5 March 2022

Goed eten

-
4 March 2022

Helaas waren de maaltijden van de combinatie menu erg lauw toen deze bezorgd was, dat was wel erg jammer, verder kwam de bestelling een kwartier te laat dan was afgesproken

Robert
4 March 2022

Heerlijke Babi Pangang. Goed op temperatuur en op tijd bezorgd. Perfect.

Jay
1 March 2022

Lekker eten!

Sanja
27 February 2022

Altijd goed en op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.